Case Study
Rohan at
Countryfile Live

We were invited back to the stunning grounds of Blenheim Palace in the summer of 2017 to BBC Countryfile Live. Working for prestigious outdoor clothing brand Rohan, we designed and built a high-end pop-up retail environment with bespoke branding to promote customer footfall.

Client Brief

The client brief was very specific:


The Fews Solution

A smart retail space was created utilising a 10m x 10m Roder Premium structure, with a combination of hard ABS and glass panelled walls, which carried window decals promoting the brand values and unique show offers. The utilisation of hard walling also ensured enhanced security protection for stored and retail stock.

The customer entrance and exit was delivered via an open fronted, canopied corner point with ramps to ensure accessibility for all shoppers.

White timber walling was utilised to create partition walls for changing rooms, storage and an office space. These areas, along with the external gable-end facia were branded, working with Rohan’s inhouse design team to create the finished look.

rohan-1rohan-4rohan-3rohan-2