Case Study
Sahara Force India
Formula 1 Team

The Sahara Force India Formula 1 Team is based at Silverstone Racing Circuit, making them ideally placed to offer their partners and clients the ultimate corporate hospitality experience.   In 2015, 2016 and again in 2017 they invited Fews Marquees to design and deliver a bespoke structure for the British Grand Prix. An event to be enjoyed by nearly 1,200 people over 2 days.

Client Brief

The client brief was very specific:


In addition, provide a solution for:

The Fews Solution

A chic corporate entertainment space was created utilising a 25m x 25m Roder Premium curved roof structure, with a combination of ABS and glass panelled walls. Designated zones were created utilising a mixture of high and low furniture, planting and wall panels.

Bespoke decking steps were installed at the front of the open canopy, leading guests to the factory lawns, where an exhibition of current and past F1 cars were on display. The decor was then accented with shades of cerise, pale pink and silver to compliment Sahara Force India F1’s new race colours.

Both the indoor and outdoor space was given a paddock club feel with white leather sofas, stools and swivel seats, chrome trimmed white tables, tropical plants and anthracite grey carpet.

force-india-2force-india-6force-india-3force-india-1force-india-4force-india-5